Turvallinen ja tehokas tuki- ja liikuntaelinten fysioterapia Soinissa

Etsitkö asiantuntevaa fysioterapeuttia Soinista? Fysioterapeutti Maija Rannila tarjoaa tuki- ja liikuntaelinten fysioterapiaa vankalla kokemuksella. Fysioterapia on laaja-alaista kuntoutettavan hoitoa, jolla edistetään asiakkaan liikunta- ja toimintakykyä yksilöllisesti. Sen tavoitteena on tyytyväinen, liikkuva ja kivuton asiakas.

Kysy lisää tai varaa aika!

Toimintamme painopiste on tuki- ja liikuntaelinsairauksien sekä neurologisten sairauksien kuntoutuksessa. Fysioterapialla voi kuitenkin myös ylläpitää kehon hyvinvointia ja terveyttä, joten panostamme myös ennalta ehkäisevään kuntoutukseen.

Monipuoliset fysioterapiapalvelut

Saat kauttamme fysioterapiapalvelut lähes kaikenlaisiin tarpeisiin ja tilanteisiin. Toteutamme ammattitaidolla esimerkiksi toimintakykytestit, nivelten liikkuvuustestit, hermo-lihastoiminnan tutkimistestit ja kipumääritykset. Niiden pohjalta luomme fysioterapian etenemissuunnitelman ja valitsemme sopivat hoitomenetelmät.

Tarjoamme muun muassa:

  • MDT-/McKenzie-menetelmähoidot (mekaaninen diagnostiikka ja terapia)

  • Leikkausten jälkeistä fysioterapiaa

  • Allasterapiaa.

Tarjoamme fysioterapeuttista hoitoa myös esimerkiksi hyvänlaatuiseen asentohuimaukseen, jota on mahdollista hoitaa tarkoilla liikesarjoilla.
Kysy rohkeasti lisää erilaisista testeistä ja hoitomenetelmistä! Pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme mahdollisimman kattavat ja yksilölliset palvelut.

Tutustu myös osteopatiaan

Meiltä myös kotikäynnit ja etäkuntoutukset

Asiakkaille, joiden sairaus vaikeuttaa liikkumista tai jotka on hiljattain leikattu, tarjoamme myös fysioterapeutin kotikäyntejä. Tällöin annamme sinulle tarkat ohjeet kotikuntoutukseen ja käymme sovituin väliajoin seuraamassa, miten kuntoutuminen edistyy.
Ohjeet kuntoutuksiin on mahdollista saada myös etänä esimerkiksi videopuhelun välityksellä. Etäkuntoutus sopii esimerkiksi paljon matkustaville tai niille, jotka välttävät terveydentilansa vuoksi sosiaalisia kontakteja.


Ota meihin rohkeasti yhteyttä! Annamme mielellämme lisätietoja kotikäynneistä ja etäkuntoutuksista. Valitsitpa minkä hoitotavan tahansa, hoidostasi vastaa ammattitaitoinen, kokenut fysioterapeutti.

soittokuvake

Tarjoamme tehokasta tuki- ja liikuntaelinten fysioterapiaa Soinissa kaikenikäisille asiakkaille – kysy lisää tai varaa aikasi jo tänään!

Ota yhteyttä