Ryhmäliikuntatuokiot ja terveysluennot Soinin seudulle

Suunnitteletko urheilullista tai hyvinvointiin liittyvää tapahtumaa Soinissa tai lähialueilla? Fysioterapeutti Maija Rannila tarjoaa asiantuntevat terveysluennot ja ryhmäliikuntatuokiot.

Halutessasi voit yhdistää hyödyllisen terveyteen ja hyvinvointiin liittyvän luennon reippaaseen ryhmäliikuntaan. Näin tapahtumassasi yhdistyy hauskalla tavalla teoria ja käytäntö. Voit myös tilata meiltä pelkät ryhmäliikuntasessiot ilman luentoa.

Kysy lisää!

Ota meihin yhteyttä ja kerro lisää luentotoiveestasi. Mikäli tarvitset ainoastaan liikunnan ohjausta, kerää kokoon jumpparyhmä ja pyydä tarjous. Ryhmäliikuntatuokio voi olla kertaluontoinen tai toistuva.

Hauskaa ryhmäliikuntaa kaikenikäisille

Tarjoamme monipuolisesti erilaisia ryhmäliikuntatuokioita eri-ikäisille kuntoilijoille. Luomme liikuntatuokioiden sisällön toiveidesi mukaan.

Ryhmäliikuntatuntimme voivat pitää sisällään esimerkiksi:

  • Kimppa- ja kuntojumppaa

  • Circuit-kuntopiirin

  • Ohjausta kuntosaliharjoitteluun

  • Allasjumppatreenin

  • Ohjattua ulkoliikuntaa

  • PhysioPilatesta.

Kysy lisää lajeistamme ja anna meille myös omia ehdotuksiasi tuntien sisällöstä. Palvelemme mahdollisimman joustavasti.

Tutustu PhysioPilatekseen tarkemmin

Terveysluentoja tapahtumiin, messuille ja seminaareihin

Tarjoamme terveys- ja hyvinvointiaiheisia luentoja erilaisiin tapahtumiin Soinin seudulla ja lähialueilla. Puhumme mielellämme esimerkiksi erilaisissa hyvinvointiaiheisissa seminaareissa sekä yritys- ja yhdistystapahtumissa.


Fysioterapian ammattilaisina me osaamme kertoa selkeästi erilaisista kehon hyvinvointiin vaikuttavista seikoista, hoitomuodoista ja kuntoutusmetodeista. Voit tilata puheen toivomastasi näkökulmasta. 

Esimerkiksi kouluikäisille ja opiskelijoille yhä tärkeämpiä ovat oikeaan istuma-asentoon, ryhtiin ja puhelimenkäyttöön liittyvät teemat. Kaikilla näillä on kokonaisvaltaisia ja pitkäkestoisia vaikutuksia terveyteen. Työikäisiä ja seniori-ikäisiä koskettavat puolestaan hieman erilaiset puheenaiheet.


Kerro meille tapahtuman ajankohdasta, yleisöstä ja muista tapahtuman yksityiskohdista – me hoidamme loput!

kännykkäkuvake

Fysioterapeutti Maija Rannila toteuttaa ryhmäliikuntatunnit ja terveysluennot tilauksesta joustavasti Soinin seudulla – pyydä tarjous jo tänään!

Ota yhteyttä