Terveysliikuntaa parhaimmillaan – osallistu PhysioPilatekseen Soinissa

Fysioterapeutti Maija Rannila tarjoaa suosittua PhysioPilatesta. Treeneissä yhdistyvät muun muassa kehonhallinta ja ryhtikoulutus. Laji onkin mitä parasta terveysliikuntaa kaikenikäisille.

PhysioPilateksen tausta on fysioterapeuttinen, joten sillä tähdätään kehon kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja terveyteen.

Ota yhteyttä!

Harjoituksia voidaan käyttää erilaisissa kuntoutuksissa, mutta se sopii treeniksi myös kaikille kehonsa hyvinvoinnista kiinnostuneille. Tarvittaessa se on erinomainen työkalu työstää kehon pieniä tai suurempia ongelmia. Kiinnostuitko PhysioPilateksesta? Kysy lisää ja varaa aikasi treeneihin!

Tehokasta kehonhuoltoa

PhysioPilates on fysioterapiapohjainen kehonhuoltoharjoitus, jonka avulla pidät huolta kehosi kokonaisvaltaisesta terveydestä. Tarjoamme harjoituksia sekä yksilöohjauksena että ryhmille.


Voit löytää harjoituksista avun erilaisiin ongelmiin, kuten kehon huonoon liikkuvuuteen. Kun harjoituksia jatketaan säännöllisesti, huomaat saavasi hiljalleen lisää voimaa, liikkuvuutta ja parempaa tasapainoa. Harjoittelun avulla vahvistetaan myös syviä lihaksi. 

Onnistumisen avain on säännöllinen, oikein tehty harjoittelu. Tarkoituksena ei ole repiä tai riuhtoa, vaan kehoa huolletaan rauhallisesti ja turvallisesti. Laji sopii kaikenikäisille.

Pidä huolta kehostasi!

Yrityksen tehtävä on paitsi hoitaa jo kehittyneitä sairauksia myös aktiivisesti ennaltaehkäistä niitä. Kannustamme asiakkaitamme pitämään kokonaisvaltaisesti huolta terveydestään esimerkiksi kuntoliikunnan avulla.

 

Jos olet pitänyt taukoa liikunnasta, on tärkeää osata liikkua oikealla tavalla ja käyttää oikeita tekniikoita. Äkillinen runsas liikunta voi väärin toteutettuna aiheuttaa enemmän haittaa kuin hyötyä. PhysioPilates on 

erinomainen tapa kerryttää pikkuhiljaa omaa kuntoa, liikkuvuutta ja voimaa.


Ammattitaitoisina fysioterapeutteina me autamme asiakkaitamme tukemaan terveyttään erilaisilla fysioterapeuttisilla harjoituksilla ja hieronnoilla. Lisäksi myymme erilaisia terveystuotteita. Kysy rohkeasti lisää – me autamme arkesi uusille, terveellisemmille raiteille!

Tutustu tarkemmin hierontoihin
puhelinkuvake

PhysioPilateksen avulla huollat ja hoidat kehoasi tehokkaasti. Varaa treeniaika Soinissa yksilöharjoitukseen tai ryhmälle!

Ota yhteyttä