Tarjoamme Kelan lääkinnälliset kuntoutukset Soinissa

Fysioterapeutti Maija Rannila tarjoaa Kelan vaativaa lääkinnällistä kuntoutusta, yksilöterapiaa ja yksilöallasterapiaa Soinin seudulla asuville. Vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen tavoitteena on, että myös sairaudesta tai vammasta kärsivät voisivat asiantuntevan kuntoutuksen avulla elää mahdollisimman normaalia arkea. Kuntoutuksemme mahdollistaa parhaimmillaan esimerkiksi työssä käynnin ja erilaisista arjen toiminnoista selviämisen.

Kysy lisää kuntoutuksista!

Mikäli tarvitset Kelan lääkinnällistä kuntoutusta, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä. Me tarjoamme yksilöllisen fysioterapeuttisen kuntoutuksen ja pyrimme auttamaan asiakkaamme takaisin kiinni arkeen.

Kuntoutus tukee arjessa suoriutumista

Kelan lääkinnällinen kuntoutus on tarkoitettu niille sairastuneille tai vammautuneille, jotka tarvitsevat apua arjessa selviytymiseen. Kuntoutusta voidaan antaa alle 65-vuotiaille, joiden kuntoutuksen tarve kestää vähintään vuoden.


Kuntoutuksen tarve ei ole näissä tapauksissa hoidollinen, vaan se tukee nimenomaan arjessa selviytymistä ja suoriutumista.

Laitoshoidossa olevilla ei valitettavasti ole oikeutta lääkinnälliseen kuntoutukseen.


Voit itse valita palveluntuottajan kuntoutustasi varten, mutta kuntouttajalla on oltava Kelan lupa kuntoutuksiin. Soinin Kuntokulmalla on sopimus Kelan kanssa lääkinnällisten kuntoutusten järjestämisestä.

Lue lisää Kelan sivuilta

Kuntoutuksia yli 25 vuoden kokemuksella

Yrityksellä on yli 25 vuoden kokemus erilaisista fysioterapeuttisista ja toiminnallisista kuntoutuksista. Kelan lääkinnällisten kuntoutusten kohdalla kuntoutussuunnitelman laatii sinua hoitava lääkäri julkisessa terveydenhuollossa. Me huolehdimme siitä, että hoitosuunnitelma toimii myös käytännössä.


Osaamme tarjota kuntoutujille heidän kaipaamaansa yksilöllistä huomiota. Mikäli liikkuminen on vaikeaa, teemme tarvittaessa kotikäyntejä. Arjen toiminnallisuutta kohti liikutaan pienin kehitysaskelin. Kuntouttaja on arjen valmentajasi, joka auttaa sinua oppimaan uusia, toimivia toimintamalleja.


Jos kuntoutus on sinulle ajankohtainen, kerromme mielellämme lisää kuntoutusprosessista. Ota siis yhteyttä ja kysy lisää tiimiltämme Soinissa.

soittokuvake

Fysioterapeutti Maija Rannila tarjoaa Kelan lääkinnällisiä kuntoutuksia Soinin seudulla asuville. Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää!

Ota yhteyttä